24 de març 2007

Carta a les Entitats de Piera

Amics

Com ja sabreu el proper mes de maig se celebren una de les comtesses electorals més importants per a la nostra organització. Les eleccions municipals.
Des de la formació de l’assemblea de Piera hem estat treballant per a aportar i fer escoltar les nostres propostes per a la vila de Piera. És obvi, què cadascun dels ciutadans pot fer moltes accions per a millorar la societat pierenca. Val a dir, què el canal per excel·lència per a incidir en les decisions què ens afecten és, sense, dubte, la pertinença a la corporació municipal.
És per això, i davant de la situació política què es troba la nostra vila, amb un govern municipal desgastat pel temps , la manca de solucions i, en moltes ocasions, la prepotència demostrada. Així com, una oposició sense cohesió i coherència, què no aporta alternatives vàlides i creïbles;
Estem davant d’una posició immillorable per a aconseguir l’espai d’esquerres què la vila de Piera sempre ha tingut. Agrupacions com PSC i ERC no han sabut cobrir les necessitats i expectatives dels ciutadans pierencs.
Amics i amigues hem de fer un esforç important per a aconseguir la nostra fita: el canvi de govern municipal què permeti un ajuntament d’esquerres, obert, proper i transparent. On el més important siguin les persones.
Per tot això us demano la vostra participació activa en aquest projecte de futur. En agradaría canviar opinions sobre la nostre vila , volem que conegueu els nostres neguits i nosaltres volem saber i fer nostres les vostres inquietuds. Tots junts podem aconseguir la transformaciò que Piera mereix. Segur què amb vosaltres ho aconseguirem.

Salut
Junts transformarem la societat pierenca!!!!!!!

Francesc Orozco Ruiz
Coordinador general EUiA Piera